OVER | ONS

We zijn Ann & Kristof en samen delen we 1 grote passie: het inrichten van woningen en werkruimtes.
Vandaar dat we dan ook samen deze zaak begonnen zijn als man en vrouw.

Kristof is ondertussen meer dan 15 jaar actief in deze branche:
Hij gaat vooral zelf opmeten, tekent nauwgezet de technische plannen uit en gaat de afgewerkte projecten vervolgens plaatsen op locatie. Speciale vragen op maat en exclusief maatwerk worden door hem ontworpen en vervaardigd in eigen atelier.

Ann haar passie voor het inrichten van huizen is gegroeid door er vooral veel mee bezig te zijn, puur op het gevoel. Ze heeft dan ook hun eigen woning volledig ingericht en deze wordt nu aangeboden als "levensechte" toonzaal.

Onze werkzijze bestaat erin alles zelf te creëren, van ruwbouw tot afwerking van het volledige interieur, zowel voor binnen als voor buiten. Leveren van een volledig totaalconcept: slechts 1 aanspreekpunt voor de volledige afwerking van uw droomwoning.

Ieder project is voor ons uniek en origineel op zich !

"Interieur à la Carte detail & gevoel afgestemd op uw leefruimte."
Ann & Kristof - ABK Creations

BEDRIJF

Interieur à la carte
Frankendijk 7
3971 Heppen (Leopoldsburg)
Tel: +32 11 55.49.55
GSM: 0478 22.41.97

Email: info@interieur-a-la-carte.be

DIENSTEN

Projectbegeleiding, schrijnwerk op maat, houtbewerking, kantoorinrichting, keukenontwerp,...

MOGELIJKHEDEN

Engelse of eiken bijgebouwen (cottage) , alles op maat, keukens, interieur op maat, dressings, parket, badkamers, decoratieve elementen, inrichting van kantoren & bureauruimtes, interieurinrichting, totaalinrichting, burelen, tv-kasten, binnendeuren, poolhouses, sauna's op maat, keukens, badkamers, tafels, burelen, buitenkeukens, trappen,… en ander maatwerk…

Bert Berger MediaToday
Top